Mapa světa

Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Odesláním formuláře udělujete souhlas společnosti CODYA investiční společnost a.s., se sídlem Poňava 135/50, 664 31 Lelekovice (dále jen „Společnost“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • email
  • telefonní číslo

(dále jen „osobní údaje)

Osobní údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem zasílání marketingových materiálů, a jiných obchodních sdělení. Tyto údaje budou Společností zpracovány po dobu 2 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno Společností.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-              vzít souhlas kdykoliv zpět,

-              požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,

-              vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-              požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-              na přenositelnost údajů,

-              podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

 

Veškeré informace ke zpracování osobních údajů nalezenete ZDE.